top of page

Les donacions rebudes tindran un afecte local, cada ciutat fa la seva gala i les col·laboracions i donatius*, aniran destinades a les escoles de cada ciutat participant. La recaptació rebuda la donarem en forma de beques en serveis a l'escola per afavorir a l'alumnat en situació d'exclusió social. 

Les vostres donacions són clau per a portar a terme el nostre propòsit, aconseguir recursos/diners per a donar suport a les escoles en la implementació del decret d'inclusió, som una societat diversa i la nostra voluntat és donar resposta a aquestes necessitats no resoltes. 

En l'actualitat els centres educatius, es troben en situacions d'emergència per atendre a l'alumnat amb diversitat de necessitats, per aquest motiu demanem la vostra implicació en ajudar-nos a facilitar recursos a aquells que ho necessiten, perquè tinguin les oportunitats necessàries per assolir el seu desenvolupament integral i millorar la seva felicitat, seguretat i autonomia per potenciar els seus propòsits de futur. L'èxit d'un òptim desenvolupament físic i intel·lectual de l'infant de forma global, garanteix una societat plural, amb valors i rica en el desenvolupament humà, del què tots en som una mica responsables.

Us donem les gràcies per sumar somriures! Els donatius es faran públics, la nostra transparència és clau i absoluta, gràcies per a la vostra confiança!

* Número de compte Més Somriures ES91 0081 0198 0100 0179 5081

Gràcies!
bottom of page