top of page

INSCRIPCIÓ a PARTICIPAR

La Gala Sumem Somriures representa una bonica iniciativa educativa benèfica, teixida amb els fils de la música, que busca captivar els cors i les ànimes dels nostres petits i joves, fent-los partícips en la creació d'una melodia única des de l'àmbit escolar. El nostre propòsit fervent és abraçar la diversitat i defensar l'educació inclusiva.

Amb absoluta admiració per la música, Més Somriures porta aquesta proposta amb tot el seu esperit generós cap als centres educatius de primària, secundària, educació especial de música i dansa de les nostres estimades ciutats catalanes.

 

Com a escola, us demanem sumergir-vos amb entusiasme en aquesta onada d'emocions per:

  • Crear amb el cor, la vostra pròpia cançó escolar.

  • Elevar aquesta melodia amb música viva, contribuint a construir un món on les oportunitats són iguals per a tothom.

  • Portar a terme el treball pedagògic Sumem Somriures amb la finalitat altruista de deixar una empremta positiva.

  • Rebre amb gratitud els obsequis dels generosos col·laboradors que s'han unit amb nosaltres en aquest viatge solidari.

  • Delectar-nos amb els avantatges i les sorpreses que Més Somriures ha confeccionat amb cura exclusivament per a vosaltres.

  • Participar en diferents sortejos que ens obsequiaran amb moments de lleure i materials escolars plens de somriures.

  • Imprimir l'essència de la nostra escola en la gravació d'aquesta cançó única i inoblidable.


Ser partícips d'aquesta iniciativa solidària i emocionant, que es nodreix del cor i s'enfoca amb entusiasme a la nostra estimada ciutat, per implicar-vos en tota la vostra essència a la Gala Sumem Somriures, amb raons múltiples d'un esperit participatiu i solidari.

INSCRIPCIÓ: Cliqueu a la casella d'inscripció per descarregar el document PDF editable. Un cop l'hàgiu completat amb les vostres dades i ens el feu arribar per correu electrònic a messomriures@messomriures.com, us enviarem els detalls de l'esdeveniment i us acompanyarem en tot moment, per a resoldre qualsevol qüestió que faciliti la vostra actuació.

Agraïm la vostra participació a sumar somriures!

bottom of page