top of page

 COL·LABORACIONS

Més Somriures

Més Somriures, és una associació sense ànim de lucre que lidera l'organització d'una gala benèfica local, en defensa de l'educació inclusiva, en col·laboració amb les institucions educatives de cada comunitat. L'objectiu d'aquest esdeveniment és recaptar recursos destinats a millorar les oportunitats educatives dels estudiants que es troben en situacions socioeconòmiques desfavorides i en risc d'exclusió social.

MisSió

La nostra missió és impulsar l'educació inclusiva i garantir que tots els infants tinguin igualtat d'oportunitats per aconseguir un desenvolupament integral. A través d'aquesta gala benèfica, aspirem a fomentar la igualtat d'accés als serveis educatius i a oferir suport als estudiants que més ho necessiten. Amb la vostra col·laboració i suport, estem segurs que podem fer una diferència significativa a les vides dels nostres joves i contribuir al futur educatiu de cada comunitat participant.

cobertura

Amb els recursos obtinguts a través de les col·laboracions i donatius, oferim suport als serveis escolars, així com a activitats extrescolars, colònies i sortides d'un dia, material escolar i les necessitats de reforç que pugui requerir el centre educatiu. Això ens permet garantir un suport integral per a l'educació i el desenvolupament dels estudiants.

COMPROMÍS

Les donacions rebudes tindran un impacte local, ja que cada ciutat organitza la seva pròpia gala i els donatius recaptats en cadascuna d'elles seran destinats als estudiants que ho necessitin, pertanyents als centres educatius locals participants.

Aquestes donacions es lliuraran a les escoles en forma de beques de serveis escolars, material, amb l'objectiu de ser utilitzades en benefici dels estudiants en situacions desfavorides.

bottom of page