top of page

Més

Somriures

Per una bona causa !

Més Somriures, és una iniciativa educativa solidària, pensada per portar a terme a totes les ciutats del territori català.
Organitzem la gala Sumem Somriures de participació escolar en defensa de l'educació inclusiva, amb l'objectiu de recaptar recursos per a l'alumnat en situacions socioeconòmiques desfavorides, 
en risc d'exclusió.El propòsit és la participació dels centres educatius de la ciutat, units per una bona causa: modificar l'statu quo infantil, partint d'un pensament global solidari i implicat en garantir que tot l'alumnat tingui les oportunitats necessàries per assolir el seu desenvolupament integral i millorar la seva felicitat, seguretat i autonomia per potenciar els seus propòsits de futur. L'èxit d'un òptim desenvolupament físic i intel·lectual de l'infant de forma global, garanteix una societat plural, amb valors i rica en desenvolupament humà.

Fem una crida en defensa de l'educació inclusiva, per afavorir a l'alumnat de la nostra ciutat, mobilitzant-nos en un acte festiu i solidari com a protagonistes de la gala. 

Presentació 

Presentació del programa i resposta a totes les consultes que puguin sorgir, mitjançant, visita o videoconferencia, amb l'equip directiu de l'escola.

Enviant les dades a través d'aquest formulari, rebreu la reserva de la reunió presentació.

Inscripció a participar

Inscripció a participar a la gala solidària Sumem Somriures. Per una bona causa!

Inscripció
QUI POT PARTICIPAR?

Tots els centres educatius de primària i secundària, escoles d'educació especial, escoles de música i de dansa disposats, a representar la seva cançó i manifestar així l'homenatge a l'alumnat de cada ciutat.

SOLIDARITAT

Cal unir esforços per donar suport als més necessitats, la recaptació i donacions obtingudes a la gala Sumem Somriures, aniran integres a donar serveis als centres educatius per garantir que el seu l'alumnat, tinguin les oportunitats que necessiten per assolir el seu desenvolupament integral i fer possibles els seus propòsits.

bottom of page