Més

Somriures

Per una bona causa !

Més Somriures és una iniciativa educativa, pensada per portar a terme a totes les ciutats del territori català, com a festival infantil solidari de participació escolar, per homenatjar als infants i adolescents de la nostra ciutat, fent-los partícips i protagonistes d'una gala solidària amb l'objectiu de recaptar ajudes, per les escoles amb famílies més necessitades.

Ara més que mai mereixen un homenatge per sumar somriures!El propòsit és una participació massiva de totes les escoles de Catalunya unides per una bona causa, modificar l'statu quo infantil, partint d'un pensament global solidari i implicat en garantir que tots els infants tinguin les oportunitats que necessiten per assolir el seu desenvolupament integral i assegurar la seva felicitat, seguretat i autonomia per potenciar els seus propòsits de futur. Fem una crida d'implicació social, on siguin els infants mateixos els principals protagonistes del seu homenatge, a la vegada que amb la seva participació ajuden a altres nens que ho necessiten, i la millor manera és fer-ho cantant, en un acte social, festiu i solidari on sumem somriures!

L'èxit d'un òptim desenvolupament físic i intel·lectual de l'infant de forma global, garanteix una societat plural, amb valors i rica en desenvolupament humà. Tenim a les nostres mans, la capacitat de participar activament en la construcció d'una civilització més pròspera i tot comença en el gest d'un mateix, et sumes?

Presentació 

Presentació del programa i resposta a totes les consultes que puguin sorgir, mitjançant videoconferencia per zoom o Google Meet, amb l'equip directiu de l'escola.

Enviant les dades a través d'aquest formulari, rebreu la reserva de la reunió presentació.

Inscripció a participar

Inscripció a participar a la gala solidària Sumem Somriures. Per una bona causa!

QUI POT PARTICIPAR?

Tots els centres educatius de primària i secundària, escoles d'educació especial, escoles de música i de dansa disposats, a representar la seva cançó, per celebrar el dia universal de la infància i manifestar així l'homenatge als infants i adolescents de Catalunya per la seva capacitat d'adaptació, valentia, responsabilitat i empatia en el moment actual.

Es mereixen aquest homenatge més que mai! 

SOLIDARITAT

Cal unir esforços per donar suport als més necessitats, la recaptació i donacions obtingudes a la gala Sumem Somriures, aniran integres a donar serveis, a les escoles amb famílies sense recursos, per donar suport a tots els infants i les seves famílies que ho estan passant especialment malament degut a la pandèmia.