top of page

Més
Somriures

Per una bona causa !

Més Somriures, una iniciativa educativa solidària que aspira a expandir-se a tot el territori català, per presentar la gala Sumem Somriures, un esdeveniment de participació escolar en defensa de l'educació inclusiva. La nostra missió és recaptar recursos per donar suport als estudiants en situacions socioeconòmiques desfavorides i en risc d'exclusió social.

El nostre propòsit és fomentar la col·laboració dels centres educatius de la ciutat, units per una noble causa: transformar la realitat dels nens, nenes i joves, partint d'un enfocament global solidari i compromès en garantir que cada estudiant disposi de les oportunitats necessàries per assolir el seu desenvolupament integral, incrementar la seva felicitat, seguretat i autonomia, i reforçar les seves aspiracions de futur. Un òptim desenvolupament físic i intel·lectual dels infants i joves, de manera integral, és la base d'una societat plural, enriquida amb valors i floriment humà.

Llencem una crida en favor de l'educació inclusiva, amb el propòsit de beneficiar als estudiants de la nostra ciutat. Ens mobilitzem en un esdeveniment festiu i solidari, en el qual cadascú de nosaltres és el protagonista d'aquesta gala, i junts, podem marcar la diferència. Acompanyeu-nos en aquest viatge cap a un futur més igualitari i prometedor per a tots els estudiants!

Gran participació primera edició Sumem Somriures Sabadell

Presentació 

Presentació del programa i resposta a totes les consultes que puguin sorgir, mitjançant, visita o videoconferencia, amb l'equip directiu de l'escola.

Enviant les dades a través d'aquest formulari, rebreu la reserva de la reunió presentació.

Actuació Escola Sagrada Família

Inscripció a participar

Inscripció a participar a la gala solidària Sumem Somriures. Per una bona causa!

Actuació Escola Joan Maragall

QUI POT PARTICIPAR?

Tots els centres educatius de primària i secundària, escoles d'educació especial, escoles de música i de dansa disposats, a representar la seva cançó i manifestar així l'homenatge a l'alumnat de cada ciutat.

Actuació Escola de Música Creu Alta

SOLIDARITAT

Cal unir esforços per donar suport als més necessitats, la recaptació i donacions obtingudes a la gala Sumem Somriures, aniran integres a donar serveis als centres educatius per garantir que el seu l'alumnat, tinguin les oportunitats que necessiten per assolir el seu desenvolupament integral i fer possibles els seus propòsits.

Cartell Gala Sumem Somriures 2023
bottom of page