MS

GALA DE PARTICIPACIÓ ESCOLAR
EDATS DE 6 A 16 ANYS.
Homenatge als infants i adolescents

Qui pot participar?
Totes les escoles de primària i secundària, escoles d'educació especial, escoles de música i de dansa, que vulguin participar d'una gala solidària per donar veu als infants i adolescents de Catalunya.

Com ha de ser la cançó?
Una cançó amb lletra pròpia per interpretar-la amb la música que escolliu del catàleg que us facilitarem. 

​Si fem la lletra de les cançons, ha de seguir alguna temàtica?
Les lletres de les cançons són lliures, sempre que siguin respectuoses. NO està permès que parlin de política ni religions, ni per descomptat facin cap mena de menció despectiva social ni cultural.

Com participar?
A la pestanya inscripció cal donar les dades de l'escola, per activar la descàrrega del document de participació i la informació d'inscripció.

​Un cop feta la inscripció?
Rebreu per correu la cartelleria de participació a la gala Sumem Somriures, juntament amb el contracte i les bases de participació

​Com podem sumar-nos a la iniciativa?
L'escola amb el fet de participar ja se suma a la iniciativa fent possible la gala i que tota la resta agafi força i així ho puguem aconseguir. Les donacions voluntàries, d'empreses i col·laboracions de possibles firmes, les obtindrem amb la vostra participació.

Motius de participació?
Principalment i més important, sumar-se a la iniciativa solidària per fer possible l'homenatge als infants i adolescents de cada ciutat.

Tenim molts motius més:

  • Crearem la cançó de la nostra escola.

  • Cantarem amb música en viu, per a millorar vides.

  • Farem el treball pedagògic Sumem Somriures per una bona causa.

  • Rebrem regals dels col·laboradors que s'han sumat a la iniciativa.

  • Gaudirem d'avantatges i sorpreses que Més Somriures ens té preparades.

  • Participarem en diferents sortejos de serveis de lleure i material escolar.

  • Enregistrarem la nostra cançó d'escola.

  • Participarem d'una emotiva iniciativa solidària, centrada a la nostra ciutat.


Fins a quant tenim temps per inscriure'ns?
Cada ciutat celebrarà l'esdeveniment a la data escollida pel seu ajuntament, data i lloc que us anirem anunciant mitjançant correu electrònic a les escoles de cada localitat, a través del web i xarxes socials. Depenem de tenir l'espai per a celebrar l'acta, un cop cada ajuntament ens faciliti l'espai, enviarem la circular a les seves escoles perquè hi participin.

On es farà la Gala?
La Gala es farà a cada ciutat participativa i depenen del volum d'escoles que tingui aquesta, buscarem el teatre, auditori o centre que l'ajuntament ens faciliti per a fer-ne la celebració.

​Som una escola i volem saber si la nostra ciutat hi participa, com ho podem fer?
De cada ciutat participant, Més Somriures enviarà a les escoles un comunicat, obrint la participació de la Gala Sumem Somriures/ciutat, a partir de rebre aquesta comunicació, us podreu inscriure per participar-hi.

​Si la nostra ciutat encara no hi participa, no podem participar en el festival de la ciutat més propera?

La participació és local, perquè les donacions també les farem locals així cada ciutat es bolcarà, en ajudar als infants més propers. No posarem cap impediment que una escola participi directament o indirectament d'una gala, el nostre propòsit és sumar somriures.
Com escola activa amb Més Somriures, podeu enviar un comunicat el vostre ajuntament, anunciant que voleu participar d'aquesta iniciativa.