MS

GALA DE PARTICIPACIÓ ESCOLAR
EDATS DE 6 A 16 ANYS.
Homenatge als infants i adolescents

Qui pot participar?
Totes les escoles de primària i secundària, escoles d'educació especial, escoles de música i de dansa, que vulguin participar d'ua gala solidària per donar veu als infants i adolescents de Catalunya.

Com ha de ser la cançó?
Una cançó per escola amb lletra i música pròpia o escollida per l'escola. La pot interpretar un màxim de 35 alumnes per escola, com a representació escolar.

​Si fem la lletra de les cançons, ha de seguir alguna temàtica?
Les lletres de les cançons són lliures, sempre que siguin respectuoses. NO està permès que parlin de política ni religions, ni per descomptat facin cap mena de menció despectiva social ni cultural.

Com participar?
A la pestanya inscripció cal donar les dades de l'escola, per activar la descàrrega del document de participació, amb les bases i la inscripció.

​Un cop feta la inscripció?
Rebreu per correu la cartellaria de participació a la gala Sumem Somriures, juntament amb el contracte i les bases de participació.
Les escoles que necessitin ajuda per a preparar la seva cançó els hi podem facilitar.

​Com podem aportar la nostra solidaritat?
L'escola amb el fet de participar fa possible la gala, la recaptació que generi, més les donacions voluntàries, d'empreses i col·laboracions es gestionaran amb l'ajuda del departament d'ensenyament de cada ajuntament, per fer els donatius a les escoles més necessitades de la seva ciutat.

Què inclou la participació?
Principalment i més important, fer possible la iniciativa solidaria, l'homenatge als infants i adolescents de cada ciutat i ajudar als infants més necessitats d'escoles companyes.
Inclou, l'espai on farem la gala de cada ciutat, personal organitzatiu, tècnics de so, publicitat, tota la documentació, cartelleria i seguiment del procés de participació, treball pedagògic, reunions periòdiques amb l'equip organitzatiu Més Somriures, enregistrament de la cançó, accés i participació a les xarxes socials de Més Somriures per fer-ne el seguiment.

Fins a quant tenim temps per inscriure'ns?
Cada ciutat celebrarà l'esdeveniment a la data escollida pel seu ajuntament, data i lloc que us anirem anunciant mitjançant correu electrònic a les escoles de cada localitat, a través del web i xarxes socials. Depenem de tenir l'espai per a celebrar l'acta, un cop cada ajuntament ens faciliti l'espai, enviarem la circular a les seves escoles perquè hi participin.

On es farà la Gala?
La Gala es farà a cada ciutat participativa i depenen del volum d'escoles que tingui aquesta, buscarem el teatre, auditori o centre que l'ajuntament ens faciliti per a fer-ne la celebració.

​Som una escola i volem saber si la nostra ciutat hi participa, com ho podem fer?
De cada ciutat participant, Més Somriures enviarà a les escoles un comunicat, obrint la participació de la Gala Sumem Somriures/ciutat, a partir de rebre aquesta comunicació, us podreu inscriure per participar-hi.

​Si la nostra ciutat encara no hi participa, no podem participar en el festival de la ciutat més propera?

La participació és local, perquè les donacions també les farem locals així cada ciutat es bolcarà, en ajudar als infants més propers. No posarem cap impediment en què una escola participi directament o indirectament d'una gala, el nostre propòsit és sumar somriures.
Com escola activa amb Més Somriures, podeu enviar un comunicat el vostre ajuntament, anunciant que voleu participar d'aquesta iniciativa.

​Quines mesures Covid hi haurà? Cada municipi realitzarà la gala en dates diferents segons les seves necessitats. Adaptarem les mesures vigents a cada esdeveniment.