top of page

FAMÍLIES

El vostre donatiu és clau per aconseguir recursos i diners per afavorir a l’alumnat de Sabadell en situació vulnerable i risc d’exclusió. Entre tots podem ajudar a assolir el seu desenvolupament integral i millorar la seva seguretat i autonomia per potenciar els seus propòsits de futur. El desenvolupament integral de l’infant recau en la suma dels aprenentatges funcionals i significatius que venen marcats per l’ensenyament curricular, acompanyats amb el desenvolupament de les capacitats que segueix un camí diferent per a cada infant, uns valors i multitud d’experiències vinculades amb el lleure i activitats extracurriculars. Creiem que els infants i joves han d’experimentar aprenentatges i desenvolupar-se personalment més enllà de l’aula amb independència de l’edat, les capacitats o les circumstàncies.

Participants 1ra sessió 10.00h

  • Data: 15/04/2023

  • Hora arribada participants: 9.30 h

  • Sessió  d’actuació: 10.00 h

  • Lloc:  Auditori 3 - Espai Cultura Fundació Caixa Sabadell, carrer d’En Font, 25 Auditori 3

  • Trobada participants amb els seus docents: Els participants, es trobaran amb el docent de referència a la sala prèvia de l'espai cultura, just abans de baixar a l'auditori 3, a l’espera de les indicacions de l’organització de Més Somriures, de la vostra actuació. Un cop acabada la gala, els familiars recolliran si s’escau, abans de les 11.30 h  (obrim portes a la segona sessió) en el mateix punt on els han deixat, per a sortir cap als Jardinets on trobaran la fira d'artesania i activitats per a tota la família, d’entitats col·laboradores que s'han sumat a la iniciativa Sumem Somriures.

sala-2-recurs-2.webp
gran-auditori-recurs1.webp
gran-auditori-recurs1.webp

Participants 2a sessió 12.00h

  • Data: 15/04/2023

  • Hora arribada participants: 11.30 h

  • Sessió  d’actuació: 12.00 h

  • Lloc:  Auditori 3 - Espai Cultura Fundació Caixa Sabadell, carrer d’En Font, 25 Auditori 3

  • Trobada participants amb els seus docents: Els participants, es trobaran amb el docent de referència a la sala prèvia de l'espai cultura, just abans de baixar a l'auditori 3, a l’espera de les indicacions de l’organització de Més Somriures, de la vostra actuació. Un cop acabada la gala, els familiars recolliran si s’escau, en el mateix punt on els han deixat, per a sortir cap als Jardinets on trobaran la fira d'artesania i activitats per a tota la família, d’entitats col·laboradores que s'han sumat a la iniciativa Sumem Somriures.

bottom of page